Χρυσή Αυγή - Μασωνία καί Σατανισμός .

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΚΑΜΠΑΛΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΑΣΩΝΙΑ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (GOLDEN DAWN)
      


Έγινε της...μόδας, κάποιοι Χριστιανοί (και...υπερχριστιανοί) να ξιφουλκούν εναντίον των "εχθρών" της Χρυσής Αυγής, που υποστηρίζουν με πάθος. Σε αυτούς αφιερώνουμε αυτή την ανάρτηση, με την ελπίδα ν' ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους και να δουν ΤΙ υποστηρίζουν...!
Χρυσή Αυγή, λοιπόν. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς από τους υποστηρικτές της, γιατί από τόσα εκατομμύρια πιθανά ονόματα, επιλέχθηκε αυτό από τους ιδρυτές της;
"Για να θυμίζει την χρυσή αυγή του ελληνισμού, που θα φέρουμε με τις ιδέες μας", λένε εκείνοι. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία! Για το ποια "χρυσή αυγή" εννοούν όμως, δείτε το...ποίημα στο τέλος του άρθρου!
Ωραία λοιπόν! Γιατί τότε δεν το ονόμάζαν "λαμπρή αυγή"; Ή "φωτεινή αυγή"; Ή "χρυσό ξημέρωμα"; ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ";
Η απάντηση, βρίσκεται αν αναζητήσουμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει χρυσή αυγή:
Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (ή, συχνότερα, η Χρυσή Αυγή), ήταν ένα μυστικιστικό τάγμα  που δραστηριοποιούνται στην Μ. Βρετανία στα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα, η οποία ασκούσε  θεοσοφία και αποκρυφισμό. Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιρροές του 20ού αιώνα στο  Δυτικό αποκρυφισμο.

Έννοιες της μαγείας και της τελετουργίας στο κέντρο της σύγχρονης παραδόσεις, όπως η Wicca και Thelema, εμπνεύστηκαν από την Χρυσή Αυγή.

Οι τρεις ιδρυτές της, ο Robert William Γούντμαν, William Wynn Westcott, και τον Samuel Liddell MacGregor Mathers ήταν Εβραίοι Μασόνοι και μέλη των Ροδόσταυρων στην Αγγλία (SRIA).

Η Χρυσή Αυγή σύστημα βασιζόταν στην ιεραρχία και την κίνηση όπως τις τεκτονικές στοές. Ωστόσο, οι γυναίκες έγιναν δεκτές σε ισότιμη βάση με τους άνδρες. Η "Χρυσή Αυγή" ήταν η πρώτη από τα τρια τάγματα, παρόλο που και τα τρια συχνά αναφέρονται συλλογικά ως «Χρυσή Αυγή». Η πρώτη παραγγελία δίδαξε εσωτερική φιλοσοφία βασίζεται στην ερμητική Καμπάλα και την προσωπική ανάπτυξη μέσα από τη μελέτη και την ευαισθητοποίηση των τεσσάρων κλασικών στοιχείων καθώς και τα βασικά της αστρολογίας, ταρώ μαντεία, και γεωμαντεία.
Το δεύτερο ή "Εσωτερικό"  η Διάταξη, η Rosae Rubeae et Aureae Crucis (ή Πορφυρού Ρόδου και του Σταυρού του χρυσού), δίδαξε σωστή μαγεία, συμπεριλαμβανομένων διορατικής εκπαίδευσης, αστρικά ταξίδια, και την αλχημεία. Το τρίτο ήταν ότι Διάταξη του "Μυστικού Αρχηγών», οι οποίοι λέγεται ότι είναι υψηλής εξειδίκευσης, που αποστρέφονται δήθεν τις δραστηριότητες στις  δύο χαμηλότερες τάξεις από επικοινωνία με το πνεύμα των αρχηγών της Δεύτερης Τάξης.


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; Η ΕΒΡΑΪΚΗ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;

Τι έχουν να πουν γι' αυτό οι διάφοροι Χριστιανοί (;) υποστηρικτές της;

Γνωρίζουν ότι το "Τάγμα" της χρυσής αυγής εξακολουθεί να υπάρχει και μάλιστα έχει και επίσημη ιστοσελίδα;;;

Στην οποία, το Καμπαλιστικό "δέντρο της ζωής" κατέχει περίοπτη θέση!!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ - ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΚΤΑ (Ή ΤΑΓΜΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!

Διαβάστε κι ένα σχετικό άρθρο, εδώ.




Απόσπασμα από το "Αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου", που προλογίζει ο Μιχαλολιάκος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...